– Clarion er trøkk!

Da André Schreiner – The Hubs administrerende direktør – skulle intervjues, måtte vi selvsagt helt til topps.

Vi står her 80 meter over bakken, på den høyeste krana i byen. Så hvis noen lurer på hva passion er, så er dette svaret, starter han. – Ja, og så er jeg veldig glad for at vi snart skal ned igjen, ler han tappert.

Normalt sett sliter han absolutt ikke med bakkekontakten, og i løpet av de 20 årene Schreiner har vært i Nordic Choice, er det knapt en arbeidsoppgave han ikke har utført. Nå er han først og fremst i en «gledefase».

– Det blir herlig å ta imot alle gjestene. Det er litt tomt nå uten de. Samtidig gleder jeg meg til å jobbe sammen med teamet her, for å levere fantastiske serviceopplevelser, starter han.

Det er egentlig de «små» tingene har gleder seg til med det hye hotellet.

– Det å komme inn på morgenen, ta runden og si hei til alle sammen, se at ting er i gang, orientere seg. Ja, rett og slett trekke inn atmosfæren og pulsen her blir fantastisk, forteller Schreiner.

Når hotellet åpner i mars 2019 får han en stab på rundt 300 mennesker, fra stort sett alle verdenshjørner. Det er selvsagt utfordrende, men aller mest en ressurs.

Mangfold er selve sjela til Clarion. Uten mangfold blir det utrolig kjedelig og jeg tror vi tar dårligere avgjørelser uten mangfold. Hvis alle tenker likt, om alle ser problemstillingene fra samme perspektiv, da kommer vi aldri videre, tror jeg. Mangfold gir oss først og fremst mange muligheter, gløder det fra sjefen.

Med 20 år bak seg i Clarion er det også få andre som er bedre skikket til å beskrive hva Clarion betyr.

– Clarion ermye. For meg er det både mangfold, passion, lekenhet og følelser. Men det er også trøkk. Ja, det synes jeg var et godt ord. Bruk det!, gliser han.

André Schreiner

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle