Dyrker det spesielle

Da Andreas skulle imponere på jobbintervju, tok han på seg samekofta. Konferanseverten har absolutt ikke noe mål å være som alle andre.

Et klesplagg er naturligvis ikke alene nok til å lande en jobb, men at Andreas skilte seg ut på «speed daten» med ledelsen, er det ingen tvil om. Og det er muligheten til å kunne dyrke det spesielle, som gjør at den blide nordlendingen beskriver Clarion som «noe helt unikt».

– Vi liker å være annerledes og være spesielle. Vi har ikke noe mål om å være som alle andre. For eksempel ved å ta en joik. Det er det ikke mange andre som gjør, gløder han.

Han bryter ut i en spontan joik for å poengtere.

– Clarion liker spesielle folk som utrykker seg på en unik og spesiell måte, sier han når joiken er ferdig.

Bedre kan det trolig hverken sies eller gjøres, men for sikkerhets skyld spør vi likevel om hvorfor ting funker så bra på The Edge.

– Det er folkene selv det. Jeg elsker alle sammen! Arbeidsmiljøet er fantastisk godt her. Da vi startet var vi en fersk gjeng hvor mange ikke hadde noe hotellerfaring. Nå er vi mer sammensveiset, alle rutinene sitter og vi er gode til å hjelpe hverandre på tvers av avdelinger, forklarer han.

Slikt blir det mange gode gjestetilbakemeldinger av, og Andreas husker spesielt én av dem.

– Det var en gjest som sa: «- Andreas, du er en stjerne!» Det husker jeg veldig godt. Da er det lett å yte sitt beste videre.

andreas sandvik

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle