Fra praksisplass til «Passion Pilot»

Etter seks år utenfor arbeidslivet, gjorde Ann Christin Braadland comeback og ble dronningen av resepsjonen på Clarion Energy.

33-åringen er den første som møter gjestene på Energy i Stavanger. Og det foregår gjerne slik:

- Neimen, hei Kjetil, så hyggelig å se deg igjen!

- Lige måde, Ann Christin, hvordan er det familien?

Det er ikke uvanlig å se den blide resepsjonisten i omfavnelse med gjestene på hotellet på Madla litt utenfor Stavanger.

- Vi er som en stor familie, sier Ann Christin.

En trenger ikke å stå lenge ved resepsjonen for å forstå at hun elsker jobben sin. Det er nesten sånn at jo mer det koker, desto blidere er 33-åringen.

- Det blir aldri for mye. For meg er resepsjonen hotellets scene, og her sier vi alltid ja. Selv om vi ikke kan alt. Det er utrolig hva man kan få til med de rette folkene rundt seg!

Ann Christin og kompani har hjulpet desperate gjester med alt fra nye skjorter til leiebiler og hoteller i andre byer. Og hun elsker å bistå en gjest i nød.

I fjor ble hun utstyrt med den høythengende «Passion Pilot»-tittelen som går til de mest lidenskapelige Clarion-medarbeiderne.

Men veien til drømmejobben har ikke vært noen «walk over» for den opprinnelige bergenseren. Etter flere deltidsjobber på hoteller i Bergen, utdannet hun seg til frisør - bare for å oppdage en kneskade som hindret henne fra å jobbe. Deretter fikk hun barn, og i til sammen seks år stod hun utenfor arbeidslivet. Da er det ikke enkelt å komme tilbake. Men så dukket det opp en praksisplass på Energy…

- Jobben var i resepsjonen, den eneste plassen hvor jeg ikke har jobbet i et hotell. Jeg tenkte – «perfekt!» - men var selvfølgelig usikker på om en «husmor» hadde sjans på Clarion. Det hadde jeg! Og i etterkant har jeg forstått at Clarion ser mer på mennesket enn på CV-en. Det er jeg glad for!

32-åringen brenner for jobben sin, og lidenskap er åpenbart smittsomt på Energy. Her er det energi nok til alle!

PS! «Kjetil» er ikke et tilfeldig valgt navn i denne artikkelen. Dette er en stamgjest på hotellet, og på bakrommet i resepsjonen henger en «guest feedback» han skrev en tid tilbake. Den rørende tilbakemeldingen avsluttes slik:

«Storfornøyd med mitt andre hjem. Takk for at dere tar så godt varemeg!»

- Da vi leste den, så gråt vi. Alle sammen!

Ann Christin Braadland

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle