– Det er her jeg hører hjemme

Hotellsjef Eliin Kittelsen har allerede rukket å kjenne på familiefølelsen i Clarion.

Det er en litt merkelig jobb hun har for tiden. Hotellsjef for et hotell som «ikke finnes». Men om halvannet lover hun at det skal syde av liv på det som blir Norges største hotell. På spørsmål om hva hun gleder seg mest til kommer svaret som en foss.

– Jeg gleder meg egentlig til alt! Kanskje aller mest bare det å få et hotell igjen, for jeg er ikke skapt for å jobbe på kontor, som nå, ler hun. – Det å ønske velkommen, at vi får en haug med nye kolleger vi skal bli kjent med og ikke minst å følge den første gjesten til rommet. Det blir så gøy, bobler det fra Kittelsen.

En vanlig dag for Eliin starter med å ta pulsen på hotellet. Sjekke at folk har det fint. Sørge for at teamene jobber godt sammen. Hun beskriver det som «spennende og omfattende».

Nå går det mest i å forberede seg på det som skal komme. Og allerede har hun fått seg noen nye favorittsteder.

– Det finnes jo ikke enda, men et sted jeg har skyhøye forventninger til er 13. etasje. Der åpner det en utrolig restaurant med en fantastisk utsikt. Det blir en «høydare», sier hun forventningsfullt.

Eliin har vært i hotellbransjen i nesten 20 år, de siste to i Clarion. Hotellkjeden har allerede rukket å få en helt spesiell plass i hjertet hennes.

– I løpet av de to årene jeg har vært her, så blir det mer og mer tydelig at det er her jeg hører hjemme. I Clarion sier vi at vi skal øke livskvaliteten til både gjester og de ansatte, det er en helt rå visjon. Vi jobber rett og slett for å gi folk en bedre hverdag, enten det er konferansegjester, våre egne medarbeidere eller andre som krysser vår sti. Det er rett og slett gøy å være med å jobbe for å øke noens livskvalitet, gløder det fra hotellsjefen.

Eliin Kittelsen

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle