Clarion Stavanger - et hjem for Eline, et hjem for deg

Eline Brown har et helt spesielt forhold til Clarion Stavanger. Du vil ikke tro hva 24-åringen har opplevd på det hun med rette kaller sitt andre hjem.

- Jeg begynte her da jeg var 15 år. Jeg hadde fått jobb som tilkallingsvakt, og debuten kom på en stor og viktig bankett. Utrolig nok gikk det bra! mimrer Eline.

Stavanger-jenta er bare 24 år, men har rukket mer enn de fleste i hotellbransjen. Siden den gang hun med hjertet i halsen balanserte stettglass på den nevnte banketten, har hun byttet stilling fem ganger, funnet kjæreste, knyttet mange nye vennskap og holdt konferanser som ville fått selv en garvet kongressvert til å utvikle prestasjonsangst – alt på Clarion Stavanger!

- Jeg er vanvittig heldig som får lov til å jobbe på dette hotellet. Her er det energi og storsinn i bøtter og spann, og det kollegiale og vennskapelige går hånd i hånd, sier Eline.

Hun har fått mye rom av sjefer og gode råd av kollegaer underveis i ferden som har gått fra bankett-tilkallingsvakt til servitør, frokostansvarlig, hovmester og nå in house sales.

- Konferansefasilitetene på Clarion Stavanger er spektakulære, og jeg elsker å åpne dørene for måpende gjester, sier 24-åringen.

Konferanseminnene er allerede mange for den unge damen.

- Det kanskje mest spesielle arrangementet var da vi holdt hus for Norges døvblinde. Det var annerledes! Men også veldig givende.

- Ellers så husker jeg en internasjonal konferanse – for de som driver profesjonelt med konferanse! Da var jeg ikke spesielt høy i hatten…

På fritiden er Eline gjerne ute med venner, og se ikke bort i fra at flere i gjengen har samme arbeidsplass, nemlig et kvalitetshotell i sentrum av Stavanger.

Eline elsker også å reise, helst med kjæresten – som hun også traff på hotellet. Han jobber imidlertid et annet sted nå.

- Vi lider selvfølgelig litt av yrkesskade når vi er på reise. Hotellene vi er på, blir målt opp og ned. Også konferanseavdelingen!

ELINE BROWN

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle