Jeg er bare ekte

– Min lidenskap er å gjøre andre mennesker glade. Det er derfor Clarion og jeg passer så godt sammen.

Ordene over tilhører Emma Olsson, hovmester på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Hun beskrives av kolleger som en person med «fantastisk energi, positiv innstilling og handlingskraftig». Og man trenger ikke være «medium» for å føle energien hun formidler.

Men hvordan føles det å få en slik beskrivelse om seg selv?

Det føles fantastisk. Jeg er nok en veldig energisk person, jeg liker i alle fall å være der det skjer og jeg elsker å inkludere andre. Da føler jeg også at jeg sprer god energi og det er viktig. For hvis masse energi gjør meg glad, så tenker jeg det har samme effekt på både kollegene mine og gjestene her, fosser det ut av henne.

Om energien er en «sør-svensk spesialitet» er vi litt usikre på, men at den smitter, er det ingen tvil om. Nylig ble hun nominert til tittelen «Årets mellomleder». Det er en heder hun er utrolig glad for.

- Ja, det er en stor glede for meg. Det er ikke minst et bevis på at man gjør noe riktig. Nå går jeg selvsagt for å vinne. Det hadde vært stas. En av premiene til vinneren er at man får bli med til VK og det har jeg utrolig lyst til. Jeg har aldri vært der, gløder hun forhåpningsfullt.

Hun har for øvrig en ganske enkel suksessoppskrift.

Jeg er bare ekte. Meg selv. Jeg tror på delaktighet, altså å slippe til mine ansatte og gi de oppgaver de føler mestring i. Det får både de og jeg energi og glede av, forteller hun smilende.

Vi lurer egentlig bare på én siste ting: Hva drømmer du om?

– Jeg drømmer om å få leve et lykkelig og godt liv, at folk rundt meg er glade og å jobbe på en arbeidsplass jeg trives på. Det får være målet, avslutter hun.

Emma Olsson

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle