- Det var som å få orgasme!

Clarion Stavanger er et av få hoteller som er velsignet med en konditor i staben. Aller helst lager franske Francois Fisson (48) sjokolade.

Vi begynner med en liten «heads up» til gjester i buffeten på Clarion Stavanger: Vær måteholden! Forsyn deg ytterst varsomt med pålegg, ost og varmmat. Spiser du for mye av dette, vil du angre. Du har nemlig ennå ikke kommet til konfekten. Og her snakker vi ikke om en pakke Sfinx…

På Clarion Stavanger serveres det dessert i verdensklasse. Gjestene har sammenlignet godsakene med en orgasme, og de ansatte slåss om restene på bakrommet.

- En gjest hadde en annen innfallsvinkel; hun sa at desserten er farlig god, og at hun dermed ikke kan bo her lenger! sier mannen bak godsakene, Francois Fisson, lidenskapelig konditor fra Frankrike.

Han kom til Stavanger i 2007, og siden har Clarion i sentrum vært det diametralt motsatte av en slankeklinikk.

Aller helst lager den franske feinschmeckeren sjokolade, eller kompliserte smaksbomber som altså kan få deg til å forbanne alt du spiste i forkant av måltidets avslutning.

- Min sjokolade er helt unik, sier vår mann lett franskarrogant.

- Du er glad i mer enn å lage sjokolade, hvordan klarer du å holde linjene?

- Det er lett, jeg drikker vann. Det er bare amatører som drikker alkohol til sjokolade!

Francois Fisson

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle