Lurer du på noe som helst om de tre beste hotellene i Stavanger, er det bare å spørre Karoline Snekkevik. Hun har jobbet på alle tre!

Bergensjenta kom til Stavanger for å studere hotelledelse, og hennes talent ble raskt kjent i Clarion-kretser. I 2010 tok Karoline plass bak resepsjonen på Clarion Stavanger, og siden har hun ikke sett seg tilbake:

- Jeg har vært så heldig å få jobbe på alle de tre Clarion-hotellene. Når du vet hvor utrolig bra folk som jobber for disse hotellene, skjønner du hvor heldig jeg har vært. Lidenskap er smittende, og jeg er blitt utsatt for den herlige epidemien tre ganger!

Etter ett år i resepsjonen på Clarion Hotel Stavanger, fikk Karoline jobben som Meeting and event coordinator på samme hotell. I januar 2014 ble hun vist tilliten som Inhouse Sales Manager på Clarion Energy som skulle åpne i august samme år.

Allerede før åpningsdagen hadde teamet på hotellet omsatt for over 40 millioner kroner. Men Karoline endte opp med å moppe gulvet på åpningsdagen!

- Vi jobbet døgnet rundt før åpning – en utrolig morsom tid med mye armer og bein. Og så, på åpningsdagen til Oljemessen 2014, da vi trodde alt var under kontroll, så lakk det vann fra taket! Jeg husker jeg stod sammen med direktøren og moppet for harde livet. Vi sa ikke mye til hverandre, men vi visste både Kongen og statsministeren var meldt til åpningen, så da var det ingen tid å miste.

- Det gikk bra, og det viste seg at lekkasjen var enkel å reparere. Da konferansen var over, fikk vi blomster fra arrangøren som var storfornøyd. Det er et veldig godt øyeblikk som jeg alltid kommer til å huske, smiler 28-åringen.

Tiden på Energy setter hun høyt:

- Det er noe med det å starte et nytt hotell. Spenningen, arbeidet, alt det nye og ikke minst lidenskapen. Av alle hotellene så står Energy står mitt hjerte nærmest, og det tror jeg alltid det vil gjøre, selv om det er viktig med nye utfordringer.

I dag er Karoline Inhouse Sales Manager på et annet nytt Clarion-flaggskip, nemlig Air ved Sola flyplass.

- Du er 28 år og har jobbet ved tre forskjellige hoteller. Hva blir det neste?

- Ingen anelse, men det må bli Clarion. Sånne kollegaer finnes ikke andre steder!

Karoline Snekkevik

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle