Lover å «gønne på»!

Den hotelldirektøren Clarion Hotel Ernst drømmer om for Ernst.

Kenneth Røynås kommer fra restaurantbransjen, hvor han har drevet utallige restauranter med suksess. Nå Clarion Hotel Ernst få .

– Folk skal merke vår. Det har vært noen magre år for hotellbransjen i Kristiansand, men vi skal bli det foretrukne hotellet i byen igjen, gløder det fra direktøren.

Han har også en klar plan om hvordan det skal skje.

– Min beste egenskap er å motivere ansatte, å få de til å ro båten i samme retning. Det er et klassisk kjedelig uttrykk, men sant. Håpet er at min energi smitter over til de ansatte, og videre til gjestene. Da er jeg sikker på at vi lykkes, forteller han entusiastisk.

Nå i starten vil han prioritere å bli kjent med folkene sine.

– Skal man drive operativ ledelse må man kjenne avdelingene ut til fingerspissen. Så det gjelder å komme litt under huden på de ansatte, finne ut hva som er deres sterke og svake sider, og dyrke det førstnevnte. Det neste halvåret vil jeg også finkjemme de samarbeidsavtalene vi har, for å finne ut om vi kan utvikle disse. Så gjelder det å gønne på. Det blir hard jobbing, og jeg har gitt beskjed til de ansatte at vi ikke kan ligge på latsiden, formaner han.

Kenneth Røynås

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle