Det ertypisk Choice og Clarion…

I 2015 fikk Kristina Habberstad en sjanse. Det er det absolutt ingen som angrer på.

For noen er den trygge åtte til fire-jobben en selvfølge. For assisterende resepsjonssjef Kristina Habberstad ved Clarion Hotel & Congress Airport, er det mye mer enn det.

– Clarion for meg er så mye mer enn bare en arbeidsplass. Det er mennesker som er glade i hverandre, mennesker som vil noe, det er trygghet og det er mot, starter Habberstad.

Egentlig er det ingen grunn til å avbryte henne, annet enn for å understreke at hun mer eller mindre er et slags «resultat» av det hun kaller Clarion-kulturen.

– For to år siden visste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre. Både jeg og min mann stod med skiftarbeid, jeg var gravid og vi visste at én av oss måtte skifte jobb for å få det til å fungere. Jeg søkte derfor masse jobber, men det var ikke bare-bare å få en fast dagjobb når man ikke har noe utdannelse å slå i bordet med. Jeg visste rett og slett ikke hvor jeg skulle gå videre. Så møtte jeg et fantastisk menneske som i dag er min sjef. Hun så meg, og at det var noe i meg som hun likte.

Sjefen hun snakker om er Malin Uv. Hun er full av lovord og takknemmelighet.

– Hun inviterte meg hit til en prat, noe jeg selvsagt takket ja til og er veldig glad for. Det er så typisk Choice og Clarion å gi folk en sjanse, å se forbi cv-er, å oppdage det «lille ekstra» i folk. Det fant hun hos meg også, og det er jeg veldig, veldig glad for, sier hun stolt.

For Kristina hadde ikke den «riktige» bakgrunnen eller erfaringen. To år senere er hun assisterende for nevnte Malin, og utrolig glad i både kollegene sine og jobben sin.

Og så blir hun litt flau når hun blir bedt om å beskrive sine beste egenskaper.

– Det er jeg er best på er å motivere de rundt meg til å yte enda bedre. Ja, og å holde tempoet oppe, være målrettet og få med meg de andre i teamet til å oppnå de målene vi setter oss. Jeg er på mitt beste når det virkelig er stress, smiler hun.

Hun har allerede kommet langt på et par år, og stiger gjerne videre i gradene. Men slett ikke for enhver pris.

- For meg er det ikke så viktig å komme høyest mulig, for meg er det viktig å trives og føle at jeg utgjør en forskjell der jeg er. Altså, jeg vil gjerne opp og frem, men hvor det blir eller hvilken retning jeg går, er jeg usikker på, avslutter hun.

Kristina Habberstad

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle