En sjef, to direktørjobber

- Jeg blir rørt av innsatsen til de ansatte. De blør for drakta, sier dobbeltdirektør Laila Neverdahl.

48-åringen er sjef for Stavangers to flaggskiphoteller, Clarion Air og Clarion Energy. Begge nye, oppsiktsvekkende flotte hoteller i Norges oljehovedstad.

Flott personale har hun også; her er gjennomsnittsalderen lav og servicegraden skyhøy.

- Det er naturlig med mange unge ansatte på et nytt hotell. I Clarion liker vi å utvikle folk og se dem og hotellene vokse sammen, sier Neverdahl.

Selv om Air og Energy er i øverste sjikt, er det ikke noen walk over å drive hotell i Stavanger. Etter mange år på rosa skyer, fikk servicenæringen en brutal landing da krisen i oljebransjen oppsto.

- Det er tøffe tider. Men i alle situasjoner ligger det en mulighet. Det gjelder bare å være kreativ, og på det området ligger vi godt an, sier direktøren.

Hun kan ikke få rost de ansatte nok:

- De jobber knallhardt for at gjestene skal ha det bra. Jeg blir rørt av innsatsen. Dette er folk som blør for drakta! sier den fotball- og håndballinteresserte direktøren.

Det er i det hele tatt en energibunt av en gjeng som jobber under Neverdahl. Og det er ingen som blir utslitt av innsatsen: På Clarion-kjedens siste interne undersøkelse av medarbeidertilfredshet kan du gjette hvilke hoteller som ble nr. 1 og 2. Riktig; Air og Energy!

- Folk må ha det bra på jobben for å prestere. Det gjelder meg også. Jeg hadde aldri klart dette om det ikke var for at jeg elsker jobben min.

- Du ville ikke byttet med noen?

- Nei!

- Men om du måtte da, hvilken jobb skulle det bli?

- Ja, det måtte i så fall være direktørjobben i Viking fotball. Der er det enda tøffere tider enn i hotellbransjen!

Laila Neverdahl

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle