– Dette er så mye mer enn en jobb!

Jada, hun gleder seg selvsagt til nytt hotell og nye kolleger, men for Linn Reichborn er Clarion uansett så uendelig mye mer enn «bare» en arbeidsplass.

Vi står på toppen av den legendariske hotellbygningen. Den som ble bygget foran OL i 1952. Fullt så lenge har den ikke vært en viktig del av controller Linn Reichborn sitt liv, men Oslo-jenta forteller om sterke bånd til både bygg og hotellkjeden.

– Jeg er fra Oslo og har gått forbi dette hotellet siden jeg var barn. Første gang jeg var her inne, var på omvisning som 14-åring. Da hadde Tina Turner akkurat sjekket ut fra en av suitene her, mimrer hun med et smil.

Hun husker hun tenkte at hun ville tilbake hit. Som sagt så gjort.

– Jeg begynte å jobbe her i 1999 så jeg er vel nesten som interiør å regne nå, ler hun.

Linn har så absolutt forutsetninger for å sammenligne det gamle hotellet med det nye, og hun er klar på hva hun ser mest frem til.

– Det blir helt fantastisk å bygge et helt nytt team. 2-300 personer skal smelte sammen og jobbe for å bli det beste hotellet i Norge og Nordic Choice. Jeg gleder meg til å vise frem en ny hotellstolthet til Oslo, en «hub» som skal binde sammen lokale folk med de som kommer utenfra. En plass hvor folk kan møtes og få se det fineste Clarion har å by på.

Og det er ikke rent lite skal vi tro 40-åringen. For hvis du tror Clarion bare er en hotellkjede, eller bare en arbeidsplass, tar du fryktelig feil.

– Clarion for meg er så mye mer enn en jobb. Det er så mye mer enn «bare et hotell». Det har faktisk blitt et liv. Jeg har vært her i 18 år og jeg elsker jobben min. Jeg elsker kollegene mine og jeg elsker å gå forbi hotellet og se det i byen min. Jeg er så stolt av å være en del av Clarion, et sted hvor man bryr seg, forteller hun med en tydelig stolthet i stemmen.

Linn Reichborn

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle