Drømmer om eget hotell

Mama elsker jobben sin, men drømmen er sitt helt eget hotell.

Clarion er selvsagt full av store små og store drømmer, og Mama er intet unntak. Etter 18 som renholder på hotellet skulle man kanskje tro hun begynte å bli lei, men nei; det er ikke tilfelle.

– Alle har gode dager og dårlige dager, men jeg prøver alltid å gjøre mitt beste. Og her på hotellet er det mange med godt humør og da glemmer man at man kanskje har en dårlig dag eller problemene sine. Jeg har heldigvis veldig gode kolleger, smiler Mama.

Hennes gode humør er også noe gjestene har lagt merke til.

– Gjestene sier hele tiden hyggelige ting til meg. Det kan for eksempel være at de synes jeg har fint hår, eller at jeg har fin stemme, avslører Mama.

Det hender nemlig hun går med musikk i ørene mens hun jobber, og da kan det av og til slippe ut en strofe eller fem. Tilbakemeldingene er kun av den gode sorten.  

Firebarnsmoren har for øvrig sørget for god rekruttering til Clarion Tyholmen. Tidligere hadde hun en sønn som hjalp til med både oppvask og servering, og nå er datteren Fathima kokkelærling på hotellet. Om de ikke har hotell i blodet, så er det i hvert fall ikke langt unna.

– Jeg er vokst opp i hotellbransjen, for broren min driver et hotell i Gambia. Clarion Tyholmen er en veldig hyggelig plass å jobbe, og jeg trives veldig godt her, men drømmen min er at datteren min og jeg en gang kan starte noe sammen. Da skal detfamilienavnet mitt, Nyaballi Jabai, smiler Mama.

Den aller viktigste lærdommen hun har fått på Tyholmen er viktigheten av å behandle hverandre godt.

– Vi er som en familie og bryr oss om hverandre. Jeg er stolt av arbeidsplassen min og jeg er stolt av datteren min. Ja, jeg er stolt av alle barna mine, avslutter Mama med et smil.

mama

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle