Positivitet er nøkkelen

Møter du Marith Hagland, møter du et stort vestlandsk smil og inderlig service.

Meeting & event coordinator på Clarion Hotel Bergen Airport, Marith Hagland har positivitet som sitt viktigste arbeidsverktøy. Det vises.

– Jeg håper jeg utstråler positivitet. Det er i hvert fall viktig for meg både i hverdagen ogjobb. Går du inn med en positiv innstilling, så klarer du å gjøre oppgavene dine på en mye bedre måte, smiler hun mens flyplasslyder omkranser hotellveggene.

Hun har som alle andre, både gode og dårlige dager, men målet er at gjestene ikke skal kunne skille de fra hverandre.

– Det er klart man er ikke alltid positiv i utgangspunktet, men man kan absolutt lære seg å gå inn i rollen hvis det trengs. For meg er i alle fall positivitet nøkkelen til å gjøre en god jobb, fortsetter hun.

Hvert eneste gjestemøte er forskjellig. Da gjelder det også å behandle folk deretter, mener Marith.

– Det er viktig å lese menneskene du møter og gi service ut fra det. Jeg synes ikke det er feil å behandle folk ulikt. Vi må se an personen når vi møter dem. Noen tåler en spøk, andre behandler vi mer seriøst. Det er noe man lærer seg etter hvert.

Lidenskap er likevel noe som går igjen i alle møter.

Lidenskap for meg handler om å glede de rundt seg. Lidenskap handler om å gjøre det lille ekstra for noen, og det trenger ikke være kostbart eller spesielt tidkrevende, slår hun fast.

Marith Hagland

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle