Fikk «bonuspoeng» av gjestene

Da Michal kom på flyplassen om morgenen, var han oppgradert til første klasse. Crewet på flyet hadde nemlig spist i restauranten hans kvelden i forveien!

Michal Burmajster (30) har servert alt fra Kaizers Orchestra til Backstreet Boys i restauranten på Clarion Hotel Stavanger. Men det er kvelden med KLM-gjengen han husker best.

- Jeg ser selvfølgelig an gjestene, men jeg liker å showe i restauranten; tøyse og flørte litt. Dette flycrewet var mildt sagt åpne for litt moro, og det ble en artig kveld både for dem og meg.

Michal er en pratmaker i positiv forstand, og han rakk blant annet å fortelle KLM-folkene at han og kjæresten skulle på ferie til Japan dagen etter. Resten av historien handler om hakeslepp på flyplassen og Stavanger–Amsterdam med stettglass og overlegen benplass før turen gikk videre til Osaka.

- Der ser du; god service lønner seg! Og så er det jo moro. På vår restaurant er det ikke fine dining, men fun dining, slår den blide polakken fast.

Kitchen & Table i Clarion Stavanger har mange stamgjester. Michal kjenner de fleste, og de fleste kjenner ham.

- Det er alltid artig når jeg vet hva en gjest vil spise. Sånn, for eksempel; «Medium stekt biff til damen, og classic burger til herren. Ett glass husets rød, og en 0,6. Riktig?»

Michal er restaurant supervisor på huset. Maten overlater han til kokkene, ellers gjør han alt i restauranten. Virkelig morsomt har han det når det koker.

- En gang hadde vi bryllup her. Da rigget vi om, og serverte burgere til alle mann. Det ble en knallsuksess!

Michal Burmajster

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle