– Er alltid sulten på mer

Kokken Nadia Marina Acosta har en mor fra Færøyene og en far fra Uruguay. Slikt blir det spennende matkombinasjoner av.

– At jeg har opplevd andre kulturer og spist mye spennende mat fra tidlig alder, har nok helt klart formet meg og den interessen jeg har for mat i dag. Jeg får fortsatt impulser derfra, smiler Nadia.

Det å hele tiden utvikle seg selv og øke sin egen kompetanse, er viktig for den ambisiøse kokken.

– Lidenskap for meg er begeistring, nysgjerrighet og en interesse man aldri går tom for. Jeg er alltid sulten på mer. Å lære mer og utvikle meg videre. Og vi får nye og spennende utfordringer nesten hver eneste dag. Enten med tanke på mat, eller folk vi kommer i kontakt med. Det liker jeg utrolig godt med jobben her, forteller hun.

Noe annet hun understreker viktigheten av, er god atmosfære. Kokkene kan i aller høyeste grad bidra til nettopp det.

– Jobben vår handler om å tilfredsstille ganske høye krav, og mat er en stor del av hotellopplevelsen for en gjest. Det kan skape en atmosfære på hele hotellet. Men det er også viktig med god atmosfære på selve kjøkkenet, for jeg tror faktisk at gjestene kan smake om atmosfæren på kjøkkenet er god, sier 27-åringen.

Nadia Marina Acosta

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle