Tysk presisjon og svensk sjarm

Symmetrien er perfekt når Nico Heidemann har rigget ferdig til konferanse på Clarion Air. – Han er så opphengt i riggingen at han filmer og legger ut timelapse på Youtube, sier sjefen hans, Jonathan Andreasson-Medina.

De to gutta går nesten hånd i hånd. Nico (32) med arbeidsbukser og verktøy i lomma, Jonathan (29) med dress og silketørkle på brystet. Begge har «Passion Pilot»-merke på jakken.

Siden åpningen av Clarion Air i Stavanger har parhestene holdt mange konferanser. Det hypermoderne hotellet ved Sola Lufthavn egner seg godt for store samlinger, og Nico og Jonathan elsker å være vertskap.

Førstnevnte er altså tysk, sjefrigger og nesten manisk opptatt av snorrette rader og god orden.

- Vår høye standard er ingen tilfeldighet, sier han stolt.

Nummer to, Jonathan, er svensk, sjarmerende og konferansesjef på Air. Han har ti års erfaring med konferanse i Nordic Choice-systemet.

- Med sånne som Nico på laget, er det enkelt. Uansett hva vi skal arrangere dagen etter, sover jeg godt om natten!

De to gutta har vært med fra starten på Air i 2015. Begge er enige i at det er en spesiell arbeidsplass.

- Flyplasshotell kan være flyktige i sin natur. Det er jo ofte en grunn til at man velger hotell nær lufthavnen.

 

Manska l raskt videre. Men i de flotte lokalene til Air føler selv durkdrevne businessfolk seg litt som hjemme, sier Jonathan og legger til:

- Flere kommer tilbake, enten i forbindelse med ny konferanse eller fordi de trenger et sted å bo. Da hilser de, takker for sist – og iblant får vi en klem. Nico og! Det er klart det varmer.

For ordens skyld: En ‘timelapse’ er en fototeknologi hvor et fastmontert kamera tar bilde hvert sekund.

Senere spilles bildene av i «fortfilm» slik at man kan studere hvordan objektet skifter tilstand. En typisk timelapse er en solnedgang fra start til slutt. Eller det kan være en tom konferansesal som rigges med millimeterpresisjon av en lidenskapelig tysker!

Nico Heidemann &

Jonathan Andreasson-Medina

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle