«Nu kör vi!»

– Det er vanskelig å forklare lidenskap, men det er vel egentlig alt.

Svenske Rasmus Karlsson er hovmester på Clarion Hotel Bergen Airport drømmer stort. Større enn de fleste. For privat skal han bli rockestjerne og yrkesmessig er det Petter Stordalen som har drømmejobben. Selv om det er sagt med syd-svensk glimt i øyet, er det litt sannhet i det også.

– Jeg liker å listen høyt. Det er ikke sikkert at jeg når målene jeg har satt meg hver gang, men kanskje når jeg noe annet bra på veien dit. Så hvis jeg sier jeg vil bli rockestjerne, så er det ingen garanti for at jeg ender på scenen, men kanskje får jeg en kul jobb i musikkbransjen. Jeg kommer i hvert fall nærmere den lidenskapen jeg har, forklarer han.

handler stor grad om å sørge for at folk . Derfor angriper han også hver dag med positivitet når han går inn dørene på hotellet.

det bare «nu kör vi», «let´s put the show on the road» , Rasmus . – Vi er ikke en Michelin-restaurant, så det er stemningen og lidenskapen vi prøver å levere som når gjennom til folk.

Selv leverer han aller best ved å flirte.

– Flirte, flirte og flirte. Det er den beste cocktailen du kan gi til folk. Det funker nesten alltid med en kompliment. Selvfølgelig må folk , slår fast.

Han avslutter med et tips om hvordan man skal avslutte et besøk.

– Hvis du vil at gjesten skal komme tilbake, så sørg for at gjesten forlater deg med et smil eller latter. Da vil han eller hun komme tilbake senere, sier Rasmus.

Rasmus Karlsson

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle