Clarion for meg er hjerte!

Hverdagsmagi for meg er de små øyeblikkene. Når du får en smilende gjest som sjekker inn eller når du merker at atmosfæren på hotellet er god.

Beskrivelsen over er øyeblikk alle hotellansatte drømmer om hver eneste dag. Når hotellsjef ved Clarion Hotel Admiral, Renate Gangdal, blir bedt om å beskrive Clarion, trenger hun ikke lang betenkningstid:

– For meg er Clarion et stort hjerte.

Hver eneste dag står hun og resten av teamet i den bergenske vannkanten, på for å skape gode øyeblikk. Øyeblikk gjestene forhåpentligvis husker lenge etter utsjekk.

Det er hverdagsmagien vi jobber for å skape. Og er det noe vi får mye ros for så er det atmosfæren her på hotellet, forteller hun stolt.

Den æren tilskriver hun sitt lidenskapelige personale.

– Lidenskap for meg er selve hotellet, det er summen av gjestene og personalet. At du får et smil av kollegene dine eller en hjelpende hånd. Vi står egentlig på scenen hver eneste dag og det er ikke en eneste forestilling som er lik, forteller hun engasjert.

Da lønner det seg å ha inspirerende kolleger.

De ansatte her er en god miks av ansatte som har vært her i over 25 år, og helt ferske folk. Jeg synes vi har en fantastisk stab her. Mange av de ferske kommer fra andre kulturer og de har ofte med seg nyttige erfaringer vi alle kan lære av. Andre har en arbeidserfaring som er helt unik, sier Gangdal.

Mangfoldet blant de ansatte er en klar fordel.

– Det er en klar fordel at vi kan lære av hverandre og få en bedre forståelse for hverandres kulturer. Vi har også gjester fra mange forskjellige land og da kan vi dra nytte av å ha personale fra alle verdenshjørner, tror hotellsjef Gangdal.

Renate Gangdal

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle