– Må starte på nytt igjen

Snart 30 års kunnskap «forsvant» da hotellkroppen ble jevnet med jorden. Sånt bekymrer ikke Tom Rønningen nevneverdig.

Tom er teknisk sjef og sørger i så måte for at hotellet er i tipp topp teknisk stand. Akkurat nå er det imidlertid veldig vanskelig, siden han ikke har noe hotell å vedlikeholde.

Han har likevel mer enn nok å henge fingrene.

– Jada, akkurat nå bistår jeg byggherren og entreprenøren. Men jeg begynte her i 1990 da bygget vi står «i» nå ble bygd, starter han.

Han var med andre ord lommekjent, for å ty til en floskel.

– Jeg kjente hver krik og krok her, men nå blir alt nytt igjen, så da får jeg starte på nytt igjen jeg også, sier han, akkurat like ubekymret som en teknisk sjef skal være.

Han legger ikke skjul på at han gleder seg til re-åpning.

– Det absolutt beste er jo at hotellgjestene kommer tilbake. Da får de oppleve mye nytt, men de kjenner sikkert igjen noe også. I alle fall fra utsiden, tror Tom.

Han peker rundt på tomta, forteller hva som er vernet og ikke. Da vi spør hva han synes skal kjennetegne et Clarion-hotell, er han kort og konsis.

– For meg er Clarion å jobbe på et hotell som har fokus på gjestene sine og en viss standard. Vi skal gi gode gjesteopplevelser, sier han.

Og når vi ber ham fortelle oss hva som er hans beste egenskaper, svarer han enda kortere. Ja, det må til og med noen «tunge trusler» til, før han makter følgende setning:

– Det jeg er best på er vel å motivere de andre i avdelingen til å gjøre en god innsats, både for gjester og kolleger.

Han avbryter seg selv.

– Æsj, det hørtes ikke bra ut å si, passer han på å legge til raskt.

Tom Rønningen

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle